INTERNET

Vi har fiberbaseret gigabit netværk og fælles trådløst Internet i huset. Til hver lejlighed har vi 500 / 500 Mbit, pris dkk. 65,- /md. inkl. strøm, der betales over fællesudgifterne. 

Er du i tvivl om noget, eller har du problemer med at komme på nettet, så kontakt Internet-gruppen. Se menupunktet administration, og herunder Internetgruppen.

Trådløst Internet
Det trådløse Internet er navngivet bolvighus-1xx. De 2 xx med fed er dit lejlighedsnummer. Du har ved installation modtaget et brev hvor i koden stod skrevet. Har du mistet koden kan du henvende dig til Internetgruppen og få en ny, se under kontakt. 

Netværksnavne SSID.
Til hver lejlighed er der 2 forskellige accesspunkter. Kun nyere enheder kan se dem begge. Det er stor fordel at vælge den enhed der har endelsen 5Ghz, da denne er hurtigere og mere stabil i tæt bebyggelse som i lejlighedskomplekser.
-- bolvighus1xx
-- bolvighus1xx-5Ghz

Sikkerhed
Der er etableret fælles firewall for hele ejendommen. Den sikrer, at udefra kommende ikke kan tilgå foreningens beboeres udstyr, men sikrer ikke mod virus, trojanske heste og eller spam.

E-mail adresser 
Vi har ikke E-mail adresser. Disse kan du selv oprette på www.gmail.com, www.outlook.com eller hvor du ønsker det.

Avanceret 
Hjemmearbejdspladser med kabel og evt. behov for fast IP, kan godt arrangeres mod betaling. Henvendelse skal ske til Internetgruppen.

VIGTIGT / BEMÆRK
Det er strengt forbudt at ændre på Internet stik (PDS installation) og kabling. Er der noget der ikke fungerer skal Sven eller bestyrelsen kontaktes.