TV

Der er installeret fællesantenne i ejendommen og vi modtager fra 1.1.2018 vores TV signaler via tag-antenne. Signalet kan suppleres med Boxer eller streaming efter behov. Foreningens bestyrelse anbefaler streaming TV, da dette giver størst fleksibilitet. Mere om dette nedenfor. 

Fælles for alle er: 

Alle har via antennestik adgang til kanalerne DR1, DR2, DR 3, DR K, DR Ramasjang, DR K og DR Ultra. Disse kanaler er finansieret via medielicensen. Grundet brug af fælles antenneinstallation, er foreningen forpligtet til at opkræve copydan afgift (ca. dkk. 20/md. pr. lejlighed baseret på 2018 priser) til verdens TV, og denne opkræves en gang årligt, via opkrævning af fællesudgifter.

Til dem der gerne vil se TV på computer, tablet, smartphone, kan disse ses via DR.DK app, eller via www.dr.dk

FLERE KANALER / KANALPAKKER

Boxer TV

Flere kanaler kan hentes ned via antennen, hvis der bestilles Boxer abonnement. Boxer kræver kort eller boks, men kan også streames.

Telia TV

Telia TV er et streaming abonnement, men fås i lighed med traditionel TV som en løsning der indeholder pakker med TV kanaler. Vi anbefaler at Telia TV købes med en Apple TV boks, der i lighed med en traditionel TV løsning giver mulighed for normal kanalbaseret flow-TV, der samtidigt kan suppleres med on-demand tjenester.

Film og serier

Film kan streames. Alle lejligheder har 500mbit internet, en forbindelse der er ideel til streaming i bedste kvalitet.
For at kunne streame til fjernsyn, skal man have et moderne smart-tv med de muligheder, alternativt supplere sit TV med en Chromecast eller et Apple TV.

Sport

Sport skal ses i høj opløsning og med høj billedhastighed. Dette tilbydes primært på streaming tjenester. Vi har listet et udvalg herunder.

VIGTIGT / Bemærk

Det er strengt forbudt at ændre på TV stik og TV installationen. Er der noget der ikke fungerer skal Sven eller bestyrelsen kontaktes. Det er ligeledes, jvf. husorden, ikke lovligt at opsætte egen antenne eller parabol.